FORGOT YOUR DETAILS?

PROGRAMI

DOĐI I PRIDRUŽI NAM SE, MI SMO SPREMNI ZA TEBE

INDIVIDUALNI RAD SA TRENEROM

Individualni rad sa trenerom podrazumeva:

  • Rekreativni
  • Profesionalni (rad sa sportistima)
  • Medicinski (rehabilitacija)

Individualni La Strada trening najefikasniji je način vežbanja čiji rezultati nikad ne izostaju, jer je trening dizajniran prema vašim potrebama i sposobnostima. Treneri našeg fitnes kluba pristupaju individualno članovima uz uvažavanje njihovih ciljeva, tako da se program vežbanja kreira u skladu sa njihovim željama i mogućnostima, posvećenost trenera klijentu je maximalna.  Pre početka I tokom rada vrše se merenja I testoranja kao jasan udiv u postignute rezultate, izradjuje se individualni program ishrane. Stalnom motivaciom I podrškom La Strada stručnog tima  sve je moguće.

U našem fitnes klubu rade iskusni i dokazani treneri , sa kojima ćete moći da vežbate u vreme koje vama odgovara, i koji će uvek dati svoj maksimum u cilju postizanja vaših najboljih mogućih rezultata.

GRUPNI VODJENI TRENINZI

Vođeni trening podrazumeva vežbanje u grupama (do 5 članova) pod stručnim nadzorom trenera. Osim demonstriranja vežbi, pre početka treninga, trener u skladu sa ciljevima treninga pravi program koji se kasnije, u toku rada koriguje u skladu sa Vašim napretkom.

Ciljevi Vašeg treninga mogu biti sledeći:

  • Redukcija telesne težine i to, pravilnim planiranjem treninga i ishrane metabolizam se dovodi u ravnotežu i postiže se trajna optimalna telesna težina
  • Povećanje snage i mišićne mase – primenom specifičnih vežbi snage , korišćenjem spoljašnjeg opterećenja i sopstvene težine tela
  • Razvoj koordinacionih i motoričkih sposobnosti
  • Povećanje fleksibilnosti i elastičnosti
  • Rasterećenje od stresa
  • Rekreativno vežbanje

VIBRO PLATE TRENING

Vibro plate je sprava čija baza proizvodi snažne vertikalne vibracije i na taj način pojačava efikasnost vežbanja 5 – 6 puta. Svega 10 minuta vežbanja na Vibro Plate-u je ekvivalent 60 minuta standardnog vežbanja.
Naš program obuhvata 45 minutni intenzivni trening kombinacijom vibro plate-a i funksionalnog treninga.
Sprava je potpuni hit u svetu, može se koristiti za masažu, relaksaciju, smanjivanje stresa, ubrzano zarastanje rana, zagrevanje, definiciju, skidanje viška kilograma, zatezanje mišića i dobijanja mišićne mase odlikuje je izuzetna potrošnja kalorija.
Povećanje mišićne kontrakcije angažovanjem 95-97% mišićnih vlakana, pospešuje sagorevanje masnog tkiva i utiče na nestanak celulita.

SAMOSTALNI TRENING

Članovi La Strada Fitness Club-a koji imaju određena vežbačka iskustva imaju mogućno samostalnog korištenja teretane.  Naš fitnes klub opremljen je sa kvalitetnim spravama i ventilacijom, te je vežbačima omogućeno bezbedno i ugodno treniranje. Naravno, naši treneri su uvek na raspolaganju za savete, sugestije i nove ideje koje će poboljšati efekte Vašeg samostalnog treninga.

TOP