FORGOT YOUR DETAILS?

TRENERI

SPREMNI SMO ZA VAS

Danijela Đerić

FITNES INSTRUKTOR

Diplomirani trener rekreacije, instruktor grupnih fitnes programa. Program treninga prilagođava isključivo prema vama i vašim potrebama uzimajući u obzir individualne osobine, zdravstveno stanje, kondiciju i željeni cilj.Poseduje visok nivo znanja i veština. Ima kreativan i raznovrstan pristup procesu vežbanja. Garantuje postizanje rezultata u najkraćem roku. 

Zoran Bogoev

FITNES INSTRUKTOR

Akreditovani fitnes instruktor sa visegodisnjim iskustvom, rezultatski usavrsen u estetski orijentisanim programima: korekcija telesne mase, oblikovanje figure, povecanje tonusa misica (zatezanje), kao i u kondicionim programima za pocetnike. U kombinaciji raznolikog trenaznog procesa i kvalitetnog, pozitivnog vremena provedenog u La Strada fitnes centru, treninge prilagodjava radnim obavezama i zivotnim navikama klijenata.  Your future starts today.

Denis Sajčić

FITNES INSTRUKTOR

Zavrsio visoku skolu strukovnih studija "akademija fudbala".Poseduje visegodisnje iskustvo u sportu,sa uspesnim vrhunsim rezultatima u postizanju i odrzavanju kondicionih sposobnosti i kompletne fizicke pripremljenosti.Dugogodisnji rad i iskustvo u fitnes programima.

Mihajlo Berić

FITNES INSTRUKTOR

Profesor sporta i specijalista za kondicionu pripremu sportista i rada sa rekreativcima iz oblasti telesne transformacije, poboljšanja opšte funkcionalnosti i prevencije povreda.
Treninzi se odvijaju individualno i u malim grupama do četiri vežbača.

Peđa Vukićević

FITNES INSTRUKTOR

Tokom višegodišnjeg iskustva u fitnesu, Peđa sa svojim klijentima postavlja nove rekorde, pomera granice i ostvaruje izuzetne rezultate. Tvoja podrška na putu ka uspehu i  top formi.

FISAF International Trainer

TOP