FORGOT YOUR DETAILS?

TRENERI

SPREMNI SMO ZA VAS

Danijela Đerić

FITNES INSTRUKTOR

Diplomirani trener rekreacije, instruktor grupnih fitnes programa. Program treninga prilagođava isključivo prema vama i vašim potrebama uzimajući u obzir individualne osobine, zdravstveno stanje, kondiciju i željeni cilj.Poseduje visok nivo znanja i veština. Ima kreativan i raznovrstan pristup procesu vežbanja. Garantuje postizanje rezultata u najkraćem roku. 

Zoran Bogoev

FITNES INSTRUKTOR

Akreditovani fitnes instruktor sa visegodisnjim iskustvom, rezultatski usavrsen u estetski orijentisanim programima: korekcija telesne mase, oblikovanje figure, povecanje tonusa misica (zatezanje), kao i u kondicionim programima za pocetnike. U kombinaciji raznolikog trenaznog procesa i kvalitetnog, pozitivnog vremena provedenog u La Strada fitnes centru, treninge prilagodjava radnim obavezama i zivotnim navikama klijenata.  Your future starts today.

Aleksandra Saška Ilić

FITNES INSTRUKTOR

Licencirani fitness instruktor; personalni trener; instruktor grupnih fitness programa. Svoja znanja i iskustva stekla je na FISAF International Fitness Academy. Bavila se plesom i trenirala odbojku, sve do momenta kada je pocela da se bavi fitnesom i aerobikom; svojom sadasnjom profesijom. U svom radu primenjuje sve stecene vestine, a u njemu ucestvuje i posvecuje mu se u potpunosti, sto rezultira jednom sveobuhvatnom tehnikom, u ciju su se vrednost uverili mnogi klijenti. Za svoju profesiju kaze da je voli najvise na svetu i dozivljava je kao vrstu pomoci ljudima.

TOP